Back to news

ANNOUNCEMENT

Stylist and creative consultant Sunniva Hartgen steps into the role of Head of Fashion at Oslo Runway

Stylist og kreativ konsulent Sunniva Hartgen trer inn i rollen som Head of Fashion i Oslo Runway, og fyller rollen etter Ditte Kristensen. Samtidig går CEO i Norwegian Fashion Hub, Elin Kathrine Saunes, inn som juryleder for DS Fashion Talent Award.

– Vi er utrolig stolte over å ha fått med en så sterk moteprofil som Sunniva på laget. Med hennes kreativitet og pasjon for norsk design, øye for kvalitet, kunnskap om bransjen og tverrfaglige nettverk, vil hun bidra til videreutviklingen av Oslo Runway som Norges viktigste visningsarena, sier Elin Odh Carlsen, CEO i Oslo Runway.

Hartgen har flere år bak seg som stylist for blant annet D2, Vogue Scandinavia, Costume, KK og artister som Lars Vaular og Susanne Sundfør. Hun er knyttet til byrået Pudder i Norge og signerte nylig kontrakt med Migliorini Talent Management i København.

– Det er med ærefrykt og enorm motivasjon jeg trer inn i denne rollen som Ditte har banet vei for. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet på den norske motescenen i ny drakt og har høye ambisjoner, sier Sunniva Hartgen.  

Hartgen vil lede arbeidet med designprisen DS Fashion Talent Award, sammen med juryleder Elin Kathrine Saunes, CEO i Norwegian Fashion Hub, i tillegg til en helt ny satsning på norske up-and-coming-designere. Hun vil også sitte i Oslo Runway sin nye programkomité som lanseres i 2023, og være en kreativ sparringspartner for etablerte norske merkevarer i en vekstfase.

– Det er inspirerende å kunne vise frem norske designstudenter på en så spennende plattform som det DS Fashion Talent Award er. Det at Oslo Runway og DS Automobiles går sammen for å løfte frem unge designtalenter, er både bra for utviklingen av næringen som helhet og for etablerte merkevarer som ser etter nye talenter. Og all honnør til juryen som stiller opp med egen kompetanse og erfaring, sier Elin Kathrine Saunes, ny juryleder for DS Fashion Talent Award.

Samtidig med at Sunniva Hartgen og Elin Kathrine Saunes kommer inn, går Ditte Kristensen ut av Oslo Runway.

– Ditte har helt fra hun og This Is etablerte Oslo Runway i 2015 gjort en helt fantastisk jobb med å sette norsk mote på kartet, og vi ønsker henne masse lykke til med nye spennende arbeidsoppgaver, avslutter Odh Carlsen.

Oslo Runway arrangeres neste gang i august 2023. Programmet slippes løpende.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.